4 parasta älypuhelinsovellusta kaikille matkustamisen ystäville

by Ruben Adan

Kaikilla on nykyään älypuhelin. Sovelluskehittäjät ovat hyödyntäneet tätä luodakseen kaikenlaisia ​​älypuhelinsovelluksia kaikenlaisissa luokissa, kuten ruoka, viihde, vapaa-aika, pelit ja matkailu. Jos aiot matkustaa usein, on aina mahdollisuus, että unohdat jotain tärkeää, jos teet kaikki tarkistuslistasi “manuaalisesti”.
Monet matkasovellukset ovat saatavilla älypuhelimille, ja ne voivat auttaa sinua pakkaamaan matkaasi, luomaan virtuaalisia tarkistuslistoja, opastamaan sinua kaupungin navigointijärjestelmissä ja tarjoamaan sinulle tärkeitä lentotietoja, jotka kaikki voivat tehdä matkasuunnitelmia ja valmistelut ovat paljon helpompi tehtävä. Tässä on 4 parasta älypuhelinsovellusta kaikille matkailun harrastajille!
Pakkaus (+tehtävät!)
Tämä osuvasti nimetty älypuhelinsovellus yhdistää pakkaamisen tarkistuslistoja ja tehtävälistaa varten tarkistuslistan tavaroista, jotka sinun tulee pakata matkalle tai lomalle, ja tehtävätoiminnon, jotta voit lisätä muita asioita ja mitä tahansa. paperityötä, milloin tahansa tarvitset. Pakkausluettelossa on mahdollisuus luoda käyttäjän muokattavissa olevia pakkausluetteloita, viitata näyteluetteloista, lajitella/suodattaa/muokata kohteita ja jopa lähettää nämä kaikki tulostimelle tulostettavaksi.

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat täysin muokattavissa oleva tehtävälista, mahdollisuus tuoda ja viedä Excel-taulukoita, luettelo käyttämistäsi kohteista – mallipakkaukset ja tehtäväluettelot, et tiedä, miten aloittaa. Ei ihme, miksi tämä sovellus on niin suosittu Applen sovelluskaupassa vain dollarilla.
Hipmunk
Lentojen suunnitteluun ja parhaiden tarjousten löytämiseen Hipmunk on yksi suosituimmista Apple-laitteiden sovelluksista edellä mainittujen asioiden käsittelyssä. Hipmunk näyttää houkuttelevat lentojen hinnat ja pystyy lajittelemaan ne hinnan mukaan. Käyttäjät voivat jopa varata hotelleja tämän sovelluksen kautta. Epävarmoille ja uteliaille Hipmonk yhdistää käyttäjien ja yritysten arvostelut hotelleista ja lentoyhtiöistä, jotta voit vertailla tehdäksesi parhaat mahdolliset päätökset!
Tämä sovellus menee yli ja ilmoittaa, jos esimerkiksi varaamasi hotellilla on Wi-Fi-yhteys. Hipmonkilla on ainutlaatuinen “agony”-niminen ranking, joka lajittelee lennot tarvittavien tuntien ja välilaskujen määrän perusteella. Koska lennot, jotka ovat nopeimmat, voivat olla kalleimpia, käyttäjät voivat sitten päättää, kuinka paljon he ovat valmiita maksamaan lennolle ja “tuskan” tason, jonka he ovat valmiita hyväksymään ja saavuttamaan tasapainon! Parasta näissä kaikissa on, että sovellus on ilmainen ja se on saatavilla kaikille Applen laitteille.
Ympärilläni
Around-me on ilmainen Apple- ja Android-sovellus navigointia ja tietoa kiinnostavista paikoista, joka pystyy tunnistamaan sijaintisi GPS:n avulla ja opastamaan sinut määränpäähän, johon yrität päästä. Tämän lisäksi Around-me toimii sovelluksena, joka voi ilmoittaa sinulle kaikista lähelläsi olevista kiinnostavista paikoista – kuten suosituista markkinoista, puistoista, museoista, hotelleista ja kaupoista.

XE valuutta
Valuuttakursseja varten XE-valuutta on ilmainen Apple- ja Android-sovellus, joka näyttää reaaliaikaista tietoa valuuttakursseista. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos olet liikkeellä ja haluat pysyä ajan tasalla uusimpien valuuttakurssien kanssa. Se on ilmainen ja erittäin hyödyllinen tähän päivään asti, ei ole ihme, miksi XE-valuutta on suosittu sovellusvalinta matkakäyttöön!