5 parasta nopeaa ja vihaista ajopeliä Android-puhelimeesi

by Ruben Adan

Autojen ajaminen mahdollisimman nopeasti on yksi maailman jännittävimmistä asioista, mutta ellet ole ammattikilpa-ajaja, ei mene kauaa ennen kuin päädyt kaltereiden taakse. Onneksi voit tyydyttää nopeustarpeesi käyttämällä kilpasovelluksia, ja aiomme tarkastella upeita Android-sovelluksia, jotka sinun pitäisi ladata.

Extreme Racing

Syy, miksi monet ihmiset rakastavat Extreme Racingia, on se, että et rajoitu ajamiseen tietyllä ajoneuvotyypillä. Voit ajaa moottoripyörällä, mönkijällä, kuorma-autolla ja voit jopa hypätä rullalaudalla. Päätavoitteesi on päästä jokaisen kappaleen loppuun mahdollisimman nopeasti ilman harmaata loppua. Polkuja ei todellakaan ole helppo ohjata, ja matkan varrella on paljon sudenkuoppia, joten tapahtuipa mitä tahansa, sinulla on hauskaa.

CSR Racing

Jos et kaipaa niin paljon toimintaa ja seikkailua, saatat pitää parempana CSR Racingin kaltaista, koska kilparadalla selviämisen sijaan se keskittyy enemmän taitoon. Saatat kysyä, mikä taito liittyy hiihtokilpailuun, mutta jos haluat voittaa kilpailusi, huomaat sen riittävän pian. Sinulla on paljon tehtävää, jos et pääse kunnolla alkuun, mutta vaikka olet oppinut, että peli on edelleen koukuttava, koska avattavana on paljon uusia autoja ja niitä kaikkia voidaan päivittää.

Hill Climb Racing

Unohda ajaminen suoraa tietä, kun pelaat Hill Climb Racingia, sillä kyse on lentämistä ylös ja alas mäkeä. Vielä jännittävämpää on se, että saat tehdä paljon temppuja matkan varrella. Saatat sanoa, että kyse on siitä, että yrität estää autoasi kaatumasta ylösalaisin sen sijaan, että yrität kasvattaa nopeuttasi maassa. Grafiikka jättää paljon toivomisen varaa verrattuna moniin tosielämän ajopeleihin, mutta se, mitä siltä puuttuu grafiikassa, se korvaa jännityksen.

Extreme Road Trip 2

Extreme Road Trip 2 on täynnä upeita autoja, jotka sinun on avattava, kun etenet pelin läpi suorittamalla tehtävää tehtävän jälkeen. Pääset myös ajamaan yli 10 hienossa paikassa, ja peli on nopeaa ja raivoisaa, jos pidät sellaisesta. Sinä käännät ja teet kaikenlaisia ​​muita temppuja ennen kuin huomaatkaan. Yksi ominaisuus, josta saatat nauttia, on kyky kilpailla ystäviesi kanssa, mikä tarkoittaa, että voit kilpailla heidän kanssaan, vaikka he olisivat kiireisiä tekemässä jotain muuta.

Road Warrior

Ajaminen yksinkertaisella kilpa-autolla ei ehkä innosta sinua kovinkaan paljon, mutta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä Road Warrior vie asiat aivan uudelle tasolle. Pääset istumaan sellaisen ajoneuvon ratin taakse, joka voi aiheuttaa vakavia vahinkoja sisältämiensä aseiden takia. Se on taistelukilpailua parhaimmillaan, ja sinun on tehtävä lujasti töitä, jos haluat selviytyä kilpailusta vahingoittumattomana. Koska kaikki ajoneuvot ovat erilaisia, sinun on myös keksittävä paras tapa käyttää kutakin saadaksesi kaiken irti.

You may also like