4 parasta verkkosivustoa, joita voit käyttää parhaina lomakumppaneinasi

by Ruben Adan

Internet on ollut arvokas resurssi kaikille, myös matkailijoille. Aina on kuitenkin useita verkkosivustoja, jotka lupaavat enemmän kuin mitä ne todellisuudessa voivat tarjota, tai jopa tarjoavat epäluotettavia ja harhaanjohtavia tietoja, joiden tarkoituksena on saada asiakas ostamaan matkapaketteja tietystä toimistosta tai vain saada kilpailijansa näyttämään huonolta. . Matkailijoille, jotka haluavat saada hyvän tarjouksen tai tietyn palvelun, tämä voi osoittautua katastrofiksi! Onneksi jokaiselle hämärälle verkkosivustolle on edelleen saatavilla luotettava ja rehellinen. Tässä on 4 parasta verkkosivustoa, joihin voit viitata ja joita voit käyttää lomaseikkailuissaan:

Plnnr

Muokattavan matkasuunnitelman luomiseen ennen matkaa Plnnr on verkkosivusto, jonka avulla voit luoda reittejä sekä muokattavia pisteestä pisteeseen -matkoja. Syötä vain oleskelusi pituus, kohteet, joihin haluat matkustaa, kuljetus, jonka haluat käyttää, ja kaikki muut asiaankuuluvat tiedot, niin Plnnr laskee sinulle parhaan mahdollisen aikajanan ja reittiluettelon. Mitä enemmän tietoja lähetät Plnnr:lle, sitä parempi!
Voit helposti muokata asetuksiasi, esimerkiksi päättää matkustaa taksilla jalan sijaan, jolloin Plnnr muokkaa kunkin matkan kuljetuskustannuksia ja arvioitua kestoa puolestasi. Matkustajat, jotka haluavat saada karkean katsauksen heidän reitteihinsä heidän vaatimustensa perusteella, Plnnr on loistava verkkosivusto käytettäväksi.

Yapta

Edullisimman mahdollisen lentotarjouksen saamiseksi ennen matkaa Yapta on verkkosivusto, joka seuraa lentoyhtiöiden hintoja ja ilmoittaa käyttäjille, jos hinnat ovat laskeneet alennuksen tai jostain muusta syystä. Budjettitietoisille tämä on loistava palvelu! Yapta vaatii vain käyttäjää toimittamaan luettelon harkitsemistaan ​​lentoyhtiöistä ja yhteydenottotavan. Kun lentolipun hinta laskee, Yapta hälyttää ja ilmoittaa käyttäjälle tarjotun yhteydenottotavan avulla.
Jos lentoyhtiön hinta palautuu alkuperäiseen hintaansa, lentoyhtiö yleensä hyvittää lipun ostohetkellä erotuksen matkahyvitysten muodossa tai voi jopa kunnioittaa halvempaa hintaa, jos käyttäjä suostuu hyväksymään tarjouksen käteisellä. .

Google Kartat

Google Maps on edelleen online-karttaportaalien kulta-standardi, kun haluat löytää perille matkan aikana. Sitä päivitetään jatkuvasti ja palvelujen tarkkuus paranee jatkuvasti. Matkustitpa sitten kävellen, taksilla tai monorail-radalla, Google Maps voi piirtää sinulle kartan nykyisen sijaintisi ja aiotun määränpääsi perusteella. Yhdessä vaiheittaisen navigoinnin ja avun kanssa Google Maps on yksi verkkosivusto, joka on välttämätön kaikille matkustajille. Se on saatavana sekä mobiili- että verkkosivustoversiona.

Palkintolompakko

Voit käyttää tätä lentomailien ja palkintopisteiden seuraamiseen matkan jälkeen tai äskettäiseltä lennolta. Useimmat ihmiset unohtavat käyttönsä! Nämä lentomailit kertyvät ja voivat tarjota alennuksia lentolipuista, ja jotkin lentoyhtiöt jopa antavat sinun vaihtaa turistiluokan istuimesta bisnesluokan istuimeen kuluttamalla pois kertyneet lentomailit. Award Walletin avulla voit syöttää olemassa olevat lentomailit ja lentoyhtiön, jolta se on ja jolle se on, ja tämä verkkosivusto varoittaa sinua käyttämään niitä, kun niiden viimeinen voimassaolopäivä on lähellä.

You may also like