WordPress-virheet, joita sinun on vältettävä

by Ruben Adan

Jos olet äskettäin alkanut käyttää mahtavaa WordPressiä blogitoimintoihisi, miten se on toiminut tähän mennessä? Koska ei ole epäilystäkään siitä, että tämä mahtava alusta on muuttanut tapaamme blogata ikuisesti. Tuhansien erittäin liukkaiden teemojen lisäksi on hyödyllisiä laajennuksia enemmän kuin koskaan tarvitset. Mutta helppokäyttöisyys voi olla kaksiteräinen miekka. Usein sivuutamme verkkosivustomme teemojen takaosan, ja myöhemmin, no, sieltä suuret ongelmat yleensä alkavat. Olemme löytäneet muutamia yleisiä ongelmia, jotka ovat yleisiä uusien WordPress-käyttäjien keskuudessa, ja tämä artikkeli näyttää, kuinka voit välttää ne tulevaisuudessa. Toivottavasti et tunnista ketään niistä, mutta jos tunnistat, korjaa ne ennen kuin ihanalle blogillesi tapahtuu jotain ikävää!

Väärä kansio!

Kun päätät, minkä WordPress-teeman lataat sivustollesi, huomaat, että ne ovat yleensä zip-tiedostossa, joka tunnetaan nimellä “WordPress”. Ja se on hyvä asia, mutta jos päätät ladata tämän pahan pojan FTP:n avulla, se määrittää verkkosivustosi nimellä www.website.com/wordpress eikä www.website.com. Käytä itseasennusominaisuutta sijoittaaksesi teemasi joko juurihakemistoon tai alihakemistoon.

Pysyvät linkit

Kun käytät uutta WordPress-teemaa suoraan pakkauksestasi, pysyvän linkin oletusrakenne on /?p=<postid> Ja tämä räjäyttää jonkin verran, kun näytät ihania viestejäsi muualla. Jos asetat pysyvän linkin rakenteeksi “Viestin nimi”, tämä ottaa käyttöön käyttäjäystävällisemmän vaihtoehdon, jota kutsutaan myös “puhtaiksi URL-osoitteiksi”. Se ei vaadi paljon, mutta kuten aina, pienet asiat ratkaisevat tässä.

Sivujen julkaisu epätäydellinen

Saatat tuntea, ettei sillä ole niin väliä, jos yksi tai kaksi sivuistasi eivät ole valmiita, kun päätät aloittaa blogisi, mutta sillä on itse asiassa suuri merkitys! Edes vierailijoille viestin, kuten “Tulee pian” tai “Valmis 2 viikossa”, lähettäminen ei yksinkertaisesti keskeytä sitä! Hei, tämän selvittämiseen ei tarvita neroa, joten miksi et odottaisi, kunnes olet todella valmis ennen kuin sytytät kaikki 6 sylinteriä? Vierailijasi eivät välitä vähän odottelusta, mutta blogisi kärsii, jos se ei ole valmis.
Liian monta lisäosaa, ei tarpeeksi nopeutta
Ah, loistavia laajennuksia, jotkut meistä eivät yksinkertaisesti voi saada tarpeekseen näistä pienistä paholaisista, mutta entä ne, jotka eivät sovi yhteen? Sen sijaan, että poistaisimme ne käytöstä ja poistamme ne, jätämme ne usein roikkumaan. Tämä voi aiheuttaa vakavia suorituskykyongelmia, jotka voivat saada verkkosivuston polvilleen. Jos markkinoit vesiterapiaa Woodbridge-tyylistä yritystä ja haluat todella tehdä vaikutuksen vierailijoihisi. Varmista vain, että kaikki ylimääräiset lisäosat ovat poissa kuvasta tai muuten, näytät enemmän tumbleweediltä kuin pystyt ravistelemaan!

Valmis pelaamaan?

No, olemme tarjonneet sinulle melko liukkaita vinkkejä, ja nyt sinun tarvitsee vain mennä ulos ja valita tappajateema – Onnea!

You may also like