5 helppoa tapaa integroida sosiaalinen media sivustosi suunnitteluun

by Ruben Adan

Nykyään sinun on otettava sosiaalinen media huomioon, kun suunnittelet verkkosivustoasi, koska se tulee tuomaan paljon liikennettä yrityksesi kasvaessa. Sen laiminlyöminen tarkoittaa rahan heittämistä pois, mutta jos haluat käyttää sitä hyödyksesi, sinun on silti tiedettävä muutama seikka. Tutustu joihinkin näistä upeista tavoista integroida sosiaalinen media tehokkaasti suunnitteluasi, jotta saat parempia tuloksia.

Käytä vierityspainikkeita

On monia eri alueita, joihin voit sijoittaa sosiaalisen median jakopainikkeita, mutta yksi paikka, jossa sinulla on oltava ne, on sisältösi vieressä. Se tarkoittaa, että voit asettaa ne vierimään vierailijoidesi kulkiessa sivua alaspäin, ja kun painikkeet ovat heidän kasvoillaan 100 % ajasta, heidän on helppo siirtää hiirtä ja napsauttaa yhtä tai kahta. niistä. Kukaan ei aio etsiä painikkeitasi, joten sinun on oltava näytössä koko ajan.

Sisällön jälkeen

Se, että sinulla on vieriviä sosiaalisen median painikkeita sisältösi vieressä, ei tarkoita, ettet tarvitse niitä missään muualla sivustollasi. Yksi alue, joka sinun on sisällytettävä ne, on suoraan sisällön alapuolella, koska jos he rakastavat artikkeliasi, he ovat innoissaan ja heti kun he lopettavat lukemisen, he katsovat alas ja näkevät Twitterin jakopainikkeesi tuijottavan heitä kasvoihin. Jos et sijoita mitään sisältösi alle, häviät vain mahdollisen ilmaisen liikenteen.

Rakenna mainettasi

Jotkut ihmiset pelkäävät edelleen luovuttaa rahojaan satunnaisille verkkosivustoille, koska siellä on miljoonia huijareita, joten haluat todistaa yleisöllesi, että olet todellinen henkilö. Voit tehdä tämän sosiaalisen median avulla, jos sinulla on jo melko paljon seuraajia. Kiinnitä sivupalkkiin Facebook-widget ja pyydä ihmisiä tykkäämään sivustasi, ja jos he näkevät, että sinulla on jo tuhansia seuraajia, olet automaattisesti luotettavampi, mutta tämä taktiikka voi helposti kostautua, jos sinulla on vain muutama seuraaja.

Kohdista oikeat sivut

Sinun ei tarvitse sijoittaa jakopainikkeita jokaiselle sivulle, koska niitä ei tarvita. Kukaan ei aio jakaa yhteystietosivuasi kenenkään kanssa. Jos sinulla on blogi, haluat ehdottomasti sisällyttää ne jokaiseen viestiisi, koska se on helppo tapa ohjata ilmaista liikennettä takaisin sivustollesi. Kiinnitä ne myös tuotesivuille, koska et voi saada tarpeeksi kävijöitä rahasivuillesi ja koska linkki, jonka kautta he napsautettiin, oli todennäköisesti ystävän lähettämä, he todennäköisemmin saavat korttinsa ulos.

Sinun on valittava viisaasti

Se, että voit heittää sivustollesi kymmeniä erilaisia ​​sosiaalisen median painikkeita, ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä niin. On suuri mahdollisuus, että useimpia niistä ei koskaan klikata, joten kun ajattelet sitä, he vain tuhlaavat arvokasta omaisuutta ja häiritsevät kävijöitäsi. Jos myyt ulkovalvontakameran, uskotko, että ihmiset haluavat jakaa kuvasi Pinterestissä? Ajattele viisaasti ja sisällytä vain ne painikkeet, joita luulet kohdemarkkinoillasi olevien ihmisten todella napsauttavan.

Et voi sivuuttaa niitä

Sosiaalinen media ei katoa mihinkään, ja sinun on hyödynnettävä sitä, jos haluat pysyä kilpailijoissasi. Onneksi kaikkea, mistä olemme tänään puhuneet, ei ole vaikea määrittää, ja seuraavien kuukausien tai vuosien aikana näet varmasti tuloksia tekemällä nyt muutaman helpon muutoksen. Vaikka et olisi aktiivinen sosiaalisessa mediassa, se ei tarkoita, että et halua vierailijoiden mainostavan sisältöäsi puolestasi.

You may also like